22. oktober 2016

Forside og bagsidetekst


Efter to år nærmer udgivelsen sig endelig! Den 14. oktober blev manuskriptet sendt til tryk, og nøj, hvor var der fart på i ugen op til! Den sidste korrektur skulle rettes, bagsideteksten skulle skrives færdig og ... ja, det var godt nok stressende en overgang. Nå, men nu er det altså færdig, og her har I så det endelige produkt.Farven var så tydelig mod de snehvide kroppe og det lyse gulvtæppe. Den skreg og skreg mod ham i det ellers så nydelige soveværelse. Den skreg til ham, indtil hans øjne blev våde, og hans kæbe strammedes under et intenst pres for at tilbageholde et hulk.
Nej, nej, nej ..

155 år efter at Krigen hærgede Jorden, er Det Forenede Skandinavien et af de få fristeder, hvor mennesker og Væsner fortsat lever sammen i fred. Daniel er et menneske, hvis liv er fyldt med studier og kæresteproblemer, indtil den dag han kommer hjem og finder sine forældre myrdet.
En flere tusind år gammel konflikt er nået hans hjem. I søgen efter hævn møder han elveren Lesta og dennes brødre, som også jager forældrenes morder. Da de nægter at samarbejde, forlader Daniel selv Skandinaviens trygge rammer og rejser ud i Ødemarken – en verden opdelt i territorier og hærget af bander.

Her mødes de igen, og Lesta må sande, at der er noget fascinerende ved det stædige menneske. Daniel, der  i første omgang ser brødrene som et middel til at nå sin hævn, bliver med tiden selv draget mod elveren.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar