1. september 2017

Updates for efteråret

Så blev det den første september, og jeg har netop i dag afleveret mit speciale i antropologi! Det var vist også på tide – har arbejdet på det siden januar.
Nu er der så en måneds ventetid, før jeg finder ud af, om jeg har bestået og kan kalde mig selv antropolog oveni forfatter (Der krydses alt, hvad der kan krydses!).
Så hvad skal jeg nu i gang med? Tjo, jeg skal jo have fundet noget arbejde først og fremmest, men lige nu regner jeg med at holde september fri (og søge lidt arbejde). Det giver mig en fin mulighed for at afprøve det der fuldtidsforfatterliv, som jeg sådan er fan af!
Planen for september er derfor at dedikere mig til at skrive og læse. Jeg er sågar kommet på et lille skema, hvor jeg skal skrive mandag, onsdag, fredag og læse tirsdag og torsdag. Weekendplaner har jeg ikke lige lavet endnu – men mon ikke også de skal bruges på at skrive. Måske på et nyt projekt, hvem ved?

Derudover har jeg så for første gang valgt at deltage i NaNoWriMo!
Det er jo en stor ting, så jeg tænker, at jeg vil prøve at fejre det gennem hele november. Blandt andet laver jeg skumle, skumle planer med andre DreamLitt-forfattere, men det får I nok at høre om en anden god gang.
Planen bliver at skrive på Mellem Himmel og Helvede 3 i november. Det kunne være fedt at skrive det første udkast her i år, men det er måske at skrue forhåbningerne lige højt nok op. Uanset hvad burde NaNo dog kunne hjælpe det i den rigtige retning.

Skal du være med i november?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar