21. oktober 2017

Dewey's Readathon!

Kl. 12.38

I dag er dagen, hvor jeg skal deltage i mit allerførste Dewey’s Readathon! Her i formiddags var jeg nede at handle ind, så der er blevet samlet et bette forråd af slik og sodavand x) Det bliver awesome!
Det hele starter kl. 14, så du kan nå at springe på endnu, hvis du sidder og mangler noget at lave i weekenden.

Jeg er allerede i gang med Harry Potter og The Catcher in the Rye, så de to færdiggøre jeg forhåbentlig i dag. Og så håber jeg på måske at få læst Release - og måske få startet på Ravnenes Hvisken, som jeg bestemt ikke regner med at kunne blive færdig med i denne weekend xD

Kl. 16.45
Færdig med at læse Harry Potter og Flammernes Pokal! Endelig har jeg nu fået læst ALLE Harry Potter bøgerne :D Næste bog er The Catcher in the Rye!

Kl. 17.45
For dyrt at bestille udefra, så nu må der holdes pause for at lave noget aftensmad! Catcher in the Rye er indtil videre ikke så interessant, må jeg indrømme. Nu må vi se, hvor den bevæger sig hen ad. Det er en bog, jeg ofte har hørt nævnt, men aldrig rigtig har fundet ud af, hvad handler om ... og indtil videre har læsningen ikke givet mig et større indblik i det xD

Kl. 19.07
Pause fra læsningen. Jeg overvejer lidt at skifte bog, men for pokker, jeg burde virkelig læse den færdig ...

Søndag
14.00
Så hvad endte jeg med at nå i mit allerførste readathon? Jeg fik læst Harry Potter 4 færdig! Og startet på The Catcher in the Rye ... som jeg dog gav op på lørdag aften. Så her søndag formiddag startede jeg på Release som heldigvis fangede min interesse hurtigt. Jeg nåede ikke at blive færdig med den, men so far I'm into it! (Also: Fuck Wade!)

Så ja, jeg nåede ikke meget læsning xD Men nu fik jeg da endelig prøvet at deltage! :DIngen kommentarer:

Send en kommentar