Bibliografi og anmeldelser


Mellem Himmel og Helvede

En fantasy-serie på seks bind.

I serien følger vi Daniel. Hans liv vendes brutalt på hovedet, da han finder sine forældre døde, og i hans søgen efter hævn åbnes en helt ny verden - og et helt nyt liv - for ham.
Han må se sandheden om sig selv i øjnene og forsøge at beskytte sig selv og de kære, som han har tilbage.

Serien byder på romantik, action og en handling, der forhåbentlig vil rive dig midt over med jævne mellemrum. Forhåbentlig er der også lidt humor ... sådan i ny og næ ...


Mellem Himmel og Helvede 1 - Daniel
Udgivet d. 7/11 2016

Farven var så tydelig mod de snehvide kroppe og det lyse gulvtæppe. Den skreg og skreg mod ham i det ellers så nydelige soveværelse. Den skreg til ham, indtil hans øjne blev våde, og hans kæbe strammedes under et intenst pres for at tilbageholde et hulk.
Nej, nej, nej ..

155 år efter at Krigen hærgede Jorden, er Det Forenede Skandinavien et af de få fristeder, hvor mennesker og Væsner fortsat lever sammen i fred. Daniel er et menneske, hvis liv er fyldt med studier og kæresteproblemer, indtil den dag han kommer hjem og finder sine forældre myrdet.
En flere tusind år gammel konflikt er nået hans hjem. I søgen efter hævn møder han elveren Lesta og dennes brødre, som også jager forældrenes morder. Da de nægter at samarbejde, forlader Daniel selv Skandinaviens trygge rammer og rejser ud i Ødemarken – en verden opdelt i territorier og hærget af bander.

Her mødes de igen, og Lesta må sande, at der er noget fascinerende ved det stædige menneske. Daniel, der  i første omgang ser brødrene som et middel til at nå sin hævn, bliver med tiden selv draget mod elveren.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar